Sage SES500 BST The Bambino Plus Espresso Makinesi
4 anahtar formül sayesinde üçüncü nesil özel kahveyi evinizde deneyimleyin
Espresso makinelerimiz, taze öğütülmüş çekirdeklerin doğru dozunu kullanmak, hassas sıcaklık kontrolü, optimum su basıncı sağlamak ve latte sanatı için gerekli olan gerçek mikro köpük sütü oluşturmak üzere tasarlanmıştır. Profesyonel kahve makinelerinin kullandığı 4 anahtar formüle sahip olmanız yalnızca bir dokunuş uzağınızda.
ThermoJet® Isıtma Sistemi
Yenilikçi ThermoJet® ısıtma sistemi, optimum ekstraksiyon sıcaklığına 3 saniyede ulaşır. Beklemeden en iyi kahvenizi yapmaya hazır olun.
MilQ™ Otomatik Süt Köpürtme
Otomatik buhar çubuğu, 3 ayarlanabilir süt sıcaklığına ve 3 köpük seviyesine olanak tanır. En az bir milyon mikro kabarcık/ml ile ipeksi ve pürüzsüz mikro köpük oluşturarak kahvenin lezzetini artırır. Ayrıca bir barista gibi manuel süt köpürtebilirsiniz.
54 mm paslanmaz çelik portafiltre, çift ve tek duvarlı filtrelerle tam lezzet sunar.
18g taze çekilmiş kahve çekirdekleri ve 54mm paslanmaz çelik portafiltre sayesinde zengin aromalı kahvenin tadına varabilirsiniz.
Düşük Basınçlı Ön Demleme, Ardından 9 Bar Ekstraksiyon
Zengin, kremsi ve karamel renkli bir espresso, düşük basınçlı ön demleme ile başlar ve ardından yüksek basınçlı (9 bar) ekstraksiyon işlemi yapılır.
Shot Kontrolü Sizin Elinizde
Tek dokunuşla 1 veya 2 shot olarak miktarınızı seçebilirsiniz.
Tezgahta Az Yer Kaplar
Performansı yüksek, boyut olarak küçük olan Bambino Plus, tüm mutfaklara kolaylıkla uyum sağlar.
Teknik Özellikler
- Birlikte Verilen Aksesuarlar: 54mm Portafilter 54mm Razor™ Hassas Dozajlama Aracı Claro Swiss Su Filtresi 16 fl.oz / 480ml Paslanmaz Çelik Süt Sürahisi 1 ve 2 Bardak Çift Duvar Filtre Sepetleri 1 ve 2 Bardak Tek Duvar Sepetleri Temizleme Aracı Temizleme Diski
- Paslanmaz çelik
- Isıtma sistemi:ThermoCoil
- Isınma Süresi: 3 saniye
- Boyutlar (GxDxY): 19,4x36,2x30,4 cm
- Güç: 1600 Watt
- Voltaj: 220–240 Volt
- Kapasite: Su deposu 1,9 L
- Kontrol Paneli: 1 Fincan, 2 Fincan ve Buhar düğmesi
- Ayarlanabilir süt sıcaklığı ve doku seviyesi.