Benzer Ürünler

Fissler Vitavit Premium Düdüklü Tencere 2.5 Lt (FS-FS62010002070)

Fiyat : ₺8.999,00(KDV Dahil)
Barkod : 4009209307190
₺1.585,32 'den başlayan taksitlerle

Adet

Artır Azalt

FISSLER FS62010002070 VITAVIT PREMIUM DÜDÜKLÜ TENCERE 2.5L

2.5 Litre 18 Cm

%100 Alman üretimi

%70 zamandan %50 enerjiden tasarruf sağlar

18/10 Paslanmaz Çelik

Konum Yardımcısı: Kapağın doğru yerleştirilmesi için.

Pişirme sürecini kolay kontrol etmeniz sağlayan gösterge sistemi vardır.

Hassas ve hızlı pişirme ayarları vardır.

Kapağın düzgün kilitlendiğini anlamınız için kilitleme düğmesi mevcuttur.

Enerji tasarruflu "CookStar" tabanı sayesinde her tür ocakta, indüksiyonda dahil, kullanılabilir ve ideal ısı emilim, dağılım ve korunmasını sağlar.

2 Yıl Garantilidir

Fissler Düdüklü Tencere Nasıl Çalışır?

Basınç nasıl oluşur?

Tencere ve kapak, bir sızdırmazlık mekanizması ve lastik conta ile sıkıca kapatılmıştır. Tencereye minimum miktarda su konur ve pişirme sırasında bir kısmı buharlaşır.

Bu su buharı, vitamin dostu olmayan oksijeni basınç valfi yoluyla ocaktan dışarı iter. Hava dışarı çıkmaya zorlandığında, vana kapanır ve kuzineyi sızdırmaz hale getirir.

 

Buhar artık dışarı çıkamaz ve tencere içinde daha yüksek bir basınç oluşur.

 

 

 

 

 

Ayarlar arasındaki fark nedir?

Artan sıcaklık, pişirme sürelerini önemli ölçüde kısaltır.

1. seviyenin pişirme sıcaklığı yaklaşık 110 ° C ve 2. seviyenin pişirme sıcaklığı yaklaşık 116 ° C'dir.

İki seviye, düdüklü tencerede farklı ısı hassasiyetine sahip yemekleri pişirmenizi sağlar.

 

Güvenlik nasıl garanti edilir?

Fissler'in son teknoloji ürünü düdüklü tencereleri, otomatik olarak çalışan çeşitli güvenlik özelliklerine sahiptir.

Örneğin, tencere doğru şekilde kapatılmadıkça basınç hiç oluşamaz.

Tencerenin sızdırmaz hale getirilmesi, tencere içindeki basıncı sınırlandıran ve aşırı basınç tahliye edilene kadar tencerenin açılmamasını sağlayan güvenlik sistemlerini de etkinleştirir.

 

Geleneksel buharlamadan farkı nedir?

 

 

 

Buharlı basınçlı pişirmede basınç oluşurken, buharlama "basınçsızdır" çünkü su buharı kaçar.

Bu yaklaşımda, tabaklar 100 ° C'de kaynayan suyun buharında özellikle nazikçe hazırlanır.

Ancak bu yöntemle pişirme süresinden tasarruf etmiyorsunuz.

 


 
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek için çerezler (cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için KVKK sözleşmesini inceleyebilirsiniz