Landmann Kimdir?

Landmann, Almanya'daki en eski barbekü üreticisidir.Landmann 1966 yılında kuruldu. Landmann nostaljik her zaman her yerde kullanıma hazır, kolay montajı ile  üç ayaklı yuvarlak ızgaraları ile tarih  yazmıştır.

Landmann geleneğinden gurur duymaktadır ve Almanya pazarına barbeküleri Mangalları ve aksesuarları getiren ilk şirkettir. Ekonomik gelişme ile birlikte Landmann ürünlerine olan talep ve kalite de artmaktadır.

Mütevazı bir başlangıçtan itibaren, şimdi ızgara temasının en büyük tedarikçilerinden biri haline geldi. Bugün Landmann artık yalnızca Almanya ve Avrupa'da değil, dört kıtada 35 ülkede bulunuyor.

Landmann Gazlı Mangal ve Barbeküler

Açık ateş üzerinde et pişirme tekniği olarak bilinen mangallar yaşam koşullarının değişimi ve çevre bilincinin de gelişmesiyle birlikte yeni formlar kazanmaya başladı. Landmann mangal ve barbeküler et pişirme serüveninizin lezzet boyutunu daha da ileriye taşırken geliştirilmiş gazlı mangal ve barbekü teknolojisi sayesinde açık ateşte et pişirme keyfinizi bahçenizin hatta terasınızın konforunda Landmann kalitesiyle deneyimleyeceksiniz. 

Barbekü Nedir ve Nasıl Yapılır?

Kömür kullanılarak açık ateşte et pişirme tekniği olan barbekü, Türk kültüründeki mangalla aynı et pişirme tekniğidir. Barbekünün mangaldan tek farkı üzerinin kapalı olmasıdır.  Aileniz veya arkadaşlarınızla bir araya geldiğinizde eğlenceli ve doyurucu bir aktivite olan barbekü, etin yağının ateşe damlaması ve yağın buharlaşarak etin lezzetini arttırmasıyla yediden yetmişe her kültürden insanın severek kullandığı yöntemlerin başında geliyor. 

Et seven kişilerin sıklıkla tercih ettiği hatta belli bir rutine dönüştürdüğü et pişirme tekniği olan barbekü küçük olmasından dolayı kolay kullanım sunmaktadır. Üzeri kapalı mini bir fırına benzeyen yapısı sayesinde balkonlarda, teraslarda ve bahçelerde pratik bir şekilde kullanılabilir. Odun, kömür, gaz veya elektrikli türleri bulunan barbekülerde parmaklarınızı yedirtecek lezzetleri ortaya çıkarabilirsiniz.  Barbekü yapmak için özel güçlere ihtiyacınız yok. Tek yapmanız gereken barbekünüzün türüne göre ateşi hazır hale getirmektir. Hazır hale getirdiğiniz sıcaklığın üzerinde etlerinizi damak tadınıza uygun olarak az, orta veya çok pişmiş olarak kolaylıkla pişirebilirsiniz. 

Gazlı Barbekü Nedir?

Gazlı barbekü, sıcaklık için odun, kömür gibi materyallerle ateş yakmanıza gerek olmayan, barbekünüzün büyüklüğüne göre büyük tüp veya küçük piknik tüpü yardımıyla ateşlenen barbekü çeşitlerinden biridir. Emaye ızgaraları sayesinde sıcaklık barbekünün tüm yüzeyine eşit olarak dağılır ve belirlediğiniz ayarda sabit ateş sıcaklığı sağlar.  Böylelikle pişirme işlemlerinde barbekünün tüm yüzeyi kullanılır. Sıcaklık seviyesi de ayarlanabilir olduğu için yiyeceklerinizin yanmasını veya hızlı pişmesini önler. 

Gazlı Barbeküde Et Nasıl Pişirilir?

Gazlı barbeküde lezzetli et pişirmenin püf noktalarından biri kırmızı veya beyaz etlerinizin önceden dinlendirilmiş olmasıdır. Et türüne göre marine edilme yöntemleri de lezzet arttıran tüyoların başında gelir. Önceden marine edilmiş ve dinlendirilmiş etlerinizi pişirmeniz için tek yapmanız gereken gazlı barbekünüzü ateşlemek ve etlerinizi ızgara üzerine yerleştirmektir. Gerekli sıcaklık ayarına getirdiğinizde gazlı barbekünün tüm pişirme yüzeyi eşit oranda ısınacaktır. Kömür ateşinin hızlı yanması veya çabuk sönmesi gibi sorunları ortadan kaldıran Landmann gazlı barbekü sayesinde bir şef gibi yiyeceklerinizi konuklarınıza sunabilirsiniz. 

Landmann Mangal Çeşitleri Nelerdir?

Landmann mangal çeşitleri gazlı seçenekleriyle bahçelerinize ya da teraslarınıza yemek pişirme sanatını taşıyor. Emaye ızgarası ve et saklama haznesi sayesinde pişirdiğiniz etlerinizi sıcak tutabilirsiniz. Landmann 3 Parça Barbekü modeliyle birbirinden farklı pişirme yöntemlerini kullanabilirsiniz. Dış mekan kullanımlarına uygun Landmann Rexon 3.1 Gazlı Outdoor Grill ile et pişirmenin ne kadar zahmetsiz ve keyifli olduğunu keşfedebilirsiniz. 

Ateş Yakmanıza Gerek Kalmayacak Landmann Gazlı Barbeküler

Landmann Gazlı Barbeküler sayesinde ateş yakmanıza gerek kalmadan pişirme işlemlerinize başlayabilirsiniz. Gazlı barbekülerin kullanım kolaylığı ve hızlı pişirme özelliği sayesinde her an bir barbekü partisi düzenlemek isteyeceksiniz. Açık alanlarda kullanıma uygun olan Landmann Gazlı Barbeküler bir tüp yardımıyla rahatça pişirme işlemine hazır hale getirilir. Özellikle açık alanlarda yapılan mangallarda odun veya kömür yakmak için gerekli malzemeleri taşıma zahmetine girmez, ateşi yakmak ve sürekli canlı tutmak için zaman kaybetmezsiniz. Çevreye karşı da korunaklı olan Landmann Gazlı Barbeküler doğada karşılaşabileceğiniz ani değişen hava koşullarında da pişirme sürecinizi sekteye uğratmaz. Ateş yakmadığınız için de olası yangın tehlikelerini de önlemiş olursunuz. 

Landmann Mangal ve Barbekü Pişirme Aparatları Enplus' da!

 

Lezzetli barbekülerin sırrı doğru pişirme aparatlarını kullanmaktan geçiyor. Landmann Mangal ve Barbekü Pişirme aparatları sayesinde adeta usta bir şefe dönüşebilirsiniz. Landmann Döküm BBQ Wok tava, yanmaz ve yapışmaz özelliğiyle yiyeceklerinizin lezzetini kaybetmesini önler. Landmann BBQ Maşası ile sıcaktan korunarak küçük yanık kazalarından kurtulabilirsiniz. Küçükten büyüğe herkesin bayıldığı hamburgerlerinize kusursuz şekli Landmann Burger Press ile verebilirsiniz. Tadına doyulmaz balıklar için balık ızgara telini kullanabilirsiniz. Pişirme işlemleriniz bittikten sonra Landmann Izgara Fırçalarıyla da barbekünüzü kolaylıkla temizleyebilirsiniz. 

 

 

 

 

Çerez Kullanımı