Adet
Şefin bıçağı Avrupa mutfakları için ne ise, Santoku Japonya ve tüm Asya için odur. Şekil, ağırlık ve kesim açısından o kadar çok yönlüdür ki, otları, sebzeleri ve meyveleri tartmak ve doğramak ve ayrıca balık ve et hazırlamak için kullanılabilir. Bir santoku'nun keskin bıçağı inceden çok inceliğe kadar kesimlere izin verir ve bu nedenle dünyanın her yerindeki mutfaklarda vazgeçilmezdir.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek için çerezler (cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için KVKK sözleşmesini inceleyebilirsiniz