Küçük, dar bıçak, diş sarımsak gibi küçük ürünleri kesmek ve soymak için mükemmel bir bıçak sağlar. Düz kenar, kesme tahtası ile daha fazla temas sağlar.
Wüsthof 3” klasik düz kesimli soyma bıçağı, herhangi bir yemek hazırlamak için gereklidir. Bu çok amaçlı aşçı bıçağı, doğrama, kıyma, dilimleme ve dilimleme için kullanılabilir.
Wüsthof klasik serisi – klasik serinin tam keskin, üçlü perçinli kulpları, her ev aşçısını veya profesyonel şefi tatmin edebilecek en geniş çatal bıçak takımı yelpazesini sunar. Wüsthof classic serisi, nesillerdir en çok satan serimiz olmuştur.
Wüsthof 3” soyma bıçağı tek blok yüksek karbonlu paslanmaz çelikten dövülür ve 58 derece hrc'ye temperlidir. Hassas kenar teknolojisi (petec), önceki modellere göre iki kat daha fazla kenar tutuşuyla %20 daha keskin bir bıçak sağlar. Wüsthof classic serisi bıçaklar, tam destek ve parmak korumasına sahiptir
Yüzyılların geleneği – yedi kuşaktır aileye ait olan Wüsthof, 200 yılı aşkın bir süre önce Almanya'nın Solingen kentinde kuruldu. Wüsthof'un çatal bıçak takımı, en katı kalite standartlarını karşılayan ürünler için ayrılmış bir tanım olan solingen adını taşır.
Özellikler
Üstesinden gelmek
Uzunluk: 3,543 inç
Materyal: Esnek Sentetik Sap, Perçinli
Yöntem: Dövme
Rockwell sertliği: 58 HRC
Bıçak ağzı
Uzunluk:3,15 inç
Genişlik: 0,787 inç