PROFESSIONAL "s" serisinden bu ekmek bıçağıyla ZWILLING, tam donanımlı mutfakta olmazsa olmaz bir kesme aleti sunar. 20 cm boyundaki en büyük bıçaklardan biridir, sert tırtılları ve keskin dişleri sayesinde ekmek, baget ve ruloları kolaylıkla dilimler. Bu serideki bıçaklar, dünyanın her yerinden profesyonel şeflerin gönlünü kazandı. Kolay ve hassas bir şekilde kesebilmeniz için SIGMAFORGE® bıçağı, ZWILLING demirhanesinde yüksek kaliteli çelikten üretilmiştir. Özel buzla sertleştirme ve çelikten hassas döküm ile tamamlanan FRIODUR® bıçak, uzun süreli kullanımdan sonra bile keskin, aşınmaya dirençli ve esnek kalır. Keskinliği ve kesme kalitesi, onu özellikle ekmek kesmek için uygun hale getirir. Kusursuz geometrisi ve hassas kesimi, bıçağın optimum ağırlığı ve güvenilir kullanımı sayesinde, kurabiyeleri ve hamur işlerini kolaylıkla kesmenizi de sağlar. Bıçak kusursuz bir şekilde yapılmıştır ve tutması hoştur. Gelenekle beraber klasik tarza ve aynı zamanda modern teknolojiye değer verenler, bu ZWILLING ekmek bıçağında ideal bir mutfak çözümü bulacaklar.
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
Menşei Ülke: Almanya
Malzeme: Özel Formül Çelik
Tutamak Türü: gizli sap
Type of edge: Dalgalı kenar
Üretim Metodu: dövme
Parça Sayısı: 1
Bıçak Ağzı Sertliği (HRC): 55-58 HRC
Renkli tutamak: Siyah
Tutamak materyali: Plastik
ÖLÇÜ BİLGİLERİ
Net Ağırlık: 0,16 kg
Ürün Uzunluğu: 32,50 cm
Ürün Genişliği: 1,70 cm
Ürün Yüksekliği: 3,10 cm
Bıçak Ağzı Uzunluğu: 20,00 cm
Tutamak Uzunluğu: 12,40 cm
Tutamak Genişliği: 1,70 cm
Bıçak Ağzı Genişliği: 0,20 cm
Bıçak Ağzı Kalınlığı: 0,20 cm