₺8.924,00 KDV Dahil
₺10.499,00 KDV Dahil
%15 İndirim
%15İndirim
Ücretsiz Kargo
Tükenmek üzere
₺12.749,00 KDV Dahil
₺14.999,00 KDV Dahil
%15 İndirim
%15İndirim
Ücretsiz Kargo
₺1.999,00 KDV Dahil
₺8.499,00 KDV Dahil
₺9.999,00 KDV Dahil
%15 İndirim
%15İndirim
Ücretsiz Kargo
Tükenmek üzere
₺559,00 KDV Dahil
₺699,00 KDV Dahil
₺11.049,00 KDV Dahil
₺12.999,00 KDV Dahil
%15 İndirim
%15İndirim
Ücretsiz Kargo
₺1.199,00 KDV Dahil
₺1.099,00 KDV Dahil
₺7.224,00 KDV Dahil
₺8.499,00 KDV Dahil
%15 İndirim
%15İndirim
Ücretsiz Kargo
Tükenmek üzere
₺4.599,00 KDV Dahil
₺559,00 KDV Dahil
₺699,00 KDV Dahil
₺519,00 KDV Dahil
₺649,00 KDV Dahil

WMF

WMF Markası Ürün Rehberi Kullanıcı Yorumları

WMF,  mutfak araç gereçleri sektöründe yaklaşık 160 yıldır kalitesiyle marka değerini ispatlamış önde gelen markalardan biridir. Yüksek performanslı pişirme deneyimini kullanıcılara sunan WMF, alışılmışın dışındaki tasarım anlayışıyla estetik ve işlevin birleşimini her bir ürününde yeniden yorumluyor. Elektrikli mutfak aletleri ve çelik pişirme grubu ile öne çıkan marka, geleneksel el işçiliğini ve teknolojiyi kullanıcı deneyimini en üst noktaya taşıyan yenilikçi yaklaşımla dünya lideri olma vasfını uzun süredir devam ettiriyor. Mutfak içerisindeki tüm ihtiyaçlara hizmet eden WMF ürünleri ile yaşadığınız her an benzersiz deneyimlere dönüşüyor.

WMF Marka Künyesi

WMF’in 1853 yılında başlayan marka hikayesi; hazırlama, pişirme, yeme içme alanında tüm ihtiyaçlarınıza geniş ürün gamıyla kaliteli malzemeler sunmakla başlıyor. 1860’lı yıllarda metal alaşımlı ürünler olan avize, ibrik ve lamba tasarımlarıyla kendi alanında gerçek yerini hazırlıyor. Almanya’nın Berlin şehrinde ilk mağazasının açılmasıyla birlikte markanın bilinirliği artıyor. Cam üretim tesisi ve çatal bıçak setleriyle ürün yelpazeni genişleten WMF, zanaatkarların el işçiliğiyle geleneksel tasarımlara da atmıştır. 

Marka değeri olarak inovasyona büyük önem veren WMF, 1927 yılında ilk modern düdüklü tencere ve ilk profesyonel kahve makinesini üretimine başlayarak mutfak gereçleri sektöründe öncü bir markaya dönüşmüştür. 1930 yılında  Cromargan®Krupp çeliği piyasaya sürerek birinci sınıf kalite ve üretim uzmanlığını göstermiştir. 

WMF Hangi Ülkenin Markası 

Kullanıcılar WMF hakkında araştırmalar yaptığında merak ettikleri ilk konu markanın hangi ülke kuruluşu olduğudur. 1853 yılından günümüze kadar Alman geleneğini sürdüren WMF bir Almanya’da kurulmuş bir markadır. 

WMF Nasıl Bir Marka 

WMF, kurulduğu günden bugüne birçok mutfak gereci üretimi ve kullanımı konusunda sektörel bağlamda öncü markaların başında gelmektedir. Kalite ile tasarımı sentezleyen marka, her bir ürün için markayı karakterize eden özel tasarımlara atmış ve çeşitli ödüllere layık görülmüştür. Tasarım, işlevsellik ve çok yönlülük WMF ürünlerinin temelini oluşturmaktadır. 

WMF Açılımı Nedir? 

Almanya menşeli olan WMF markasının isminin açılımı da çoğunlukla araştırılan konulardan biri olmuştur. Marka ismi olan "Württembergische Metallwarenfabrik” in kısaltması olarak WMF kullanılmaktadır. 

WMF Nerelerde Satılır? 

WMF ürünleri uzun ömürlü ve kaliteli ürün içerikleriyle profesyonel olsun veya olmasın tüm kullanıcıların ilgilendiği markalardan biridir. WMF ürünleri, markanın Türkiye web sitesi ve EnPlus mağazalarında satışa sunulmaktadır. 

WMF Ürün Çeşitleri 

 

WMF, mutfakta bulunma deneyiminizi yükseltirken çalışmanız esnasında yaptığınız her aşamadan keyif almanızı sağlayacak çelik ve elektrikli mutfak gereçleri üretmektedir. WMF, mutfakta dört temel aşama olan hazırlama, pişirme, yeme, içme süreçlerinde gereksinim duyulan tüm mutfak ürünlerini işlevselliği ön planda tutarak kullanıcılara sunmaktadır. 

Düdüklü Tencere 

WMF’e yıllardır süren başarıyı getiren temel ürünlerden biri olan düdüklü tencere ilk çağdaş haliyle 1927 yılında WMF tarafından geliştirilmiştir. Pişme süresi uzun olan yiyeceklerin yüksek basınçla birlikte daha kısa sürede pişmesini sağlayan WMF düdüklü tencere, günümüz teknolojisiyle entegre edilerek modern bir tasarıma dönüşmüştür.  Fusiontec teknolojisiyle yiyeceklerin pişme süresini %50 oranında azaltan WMF düdüklü tencereler paslanmaz çelikten üretilmiştir. 

Kahve Makinesi 

WMF, il elektrikli kahve makinesini üreterek 1927 yılında büyük başarılara imza atarak bugünkü kahve makinelerinin temelini oluşturmuştur. İlk üretiminden günümüze kadar ilerleyen süreçte kahve makinesi üretiminin her aşamasına dönemin ileri teknolojisini de ekleyerek kahveseverlerin vazgeçilmezi olmayı başarmıştır. Zaman ayarlayıcı özellikteki dijital kahve makinesi sayesinde arzuladığınız zaman taze, sıcak ve lezzetli kahveler hazırlayabilirsiniz. 

Tencere ve Tencere Seti 

WMF,  pişirme grubu kategorisindeki tencerelerinde üstün Alman teknolojisi olan Fusiontec’i kullanmaktadır. Çelik tencerelerin alışılagelmiş performansını yükselten bu ileri teknoloji sayesinde mükemmel ısı dağılımı sağlanır ve yemeklerinizin her zaman doğru ve eşit ısıda pişmesine imkan sağlar. Zamansız tasarımları ve benzersiz renkleriyle de mutfaklarda eşsiz bir pişirme deneyimi yaşatır. 

Blender 

Mutfaklarınızda ilham kaynağı olan yaratıcılık sınırlarını ortadan kaldıran WMF, blender tasarımlarıyla tek bir düğmeye basarak saniyeler içinde lezzetli yiyecekler hazırlamanıza yardımcı olur. Cromargan®Krupp 18/10 paslanmaz çelikten üretilen WMF blender setleri uzun yıllar mutfağınıza eşlik edecek. 

Kettle 

Mutfakta hızlı ve pratik çözümler sunan WMF kettle modelleri cam ve Cromargan®Matt çelik seçenekleriyle kullanıcıların beğenisine sunulmaktadır. Modern tasarımı yüksek teknolojiyle birleştiren WMF, gerçek zamanlı hassas göstergeli su ısıtıcı ile dilediğiniz sıcak içecekleri hazırlamanızı sağlıyor. 


 

Tava 

WMF tava çeşitleri hem Fusiontec hem de tabanda TransTerm teknolojisi kullanılarak üretilmiştir. Isıyı tavanın tüm yüzeyine eşit bir şekilde yayarak yiyeceklerinizin doğru ısıda pişmesini sağlar. Çelik tava, wok tava ve seramik tava çeşitleriyle evinizin konforunda profesyonel mutfak deneyimi sunuyor. 

Tost Makinesi 

WMF tost makineleri Cromargan® teknolojisiyle üretilmiş lezzetli aperitifler hazırlamanızı sağlayan yanmaz ve yapışmaz döküm plakalardan oluşmaktadır. WMF tost makinesi ile yalnızca tost değil; grill özelliği sayesinde kırmızı ve beyaz etleri barbekü tadında pişirmenizi sağlar. 

Sürahi 

WMF sürahi ve karaflar şık yemek sofralarınızın en özel servis gereçleri arasında yerini alıyor. WMF karafların Cromargan®kapak tasarımı, içeceklerinizi doldururken otomatik olarak açılır ve işleminiz bittikten sonra otomatik olarak kapanır. Dökülme ve sızma yapmayan ağız tasarımının yanı sıra çizilmelere karşı da son derece dayanıklıdır. 

Termos

Ödüllü WMF Impulse vakumlu termoslar, "Product Design 2017 Best of the Best" ödülünü kazanmıştır. WMF Impulse termosların ergonomik tutuş tasarımı, elegant ve modern görünüşüyle günlük yaşamınız içerisinde içeceklerinizi sıcak veya soğuk tutmanızı sağlıyor. Sızdırma önleyici kapağı ile içeceklerinizi çantanızda WMF termosla rahatlık taşıyabilirsiniz. 

Buharlı Pişirici 

Buharda sağlıklı ve doğru ayarda sebzeler pişirmenin en güvenli yolu WMF buharlı pişiricilerdir. Kompakt tasarımı ve enerji tasarruflu özelliği sayesinde mutfağınızda çok az yer kaplar. 900 Watt gücüyle sebzelerinizi ve et yemeklerinizi vitaminlerinden ve aromalarından bir şey kaybetmeden pişirmenizi sağlar. 2 bölümlü işlevsel tasarımıyla aynı anda farklı türlerde yemekler pişirebilirsiniz. 

Mikser ve Mutfak Şefi 

WMF Profi Plus Mutfak Şefi güçlü motoru ve tüm hamur türlerini hiçbir çaba sarf etmeden doğru kıvamda  yoğurabilmesi ile en çok tercih edilen elektrikli mutfak aletlerinin başında gelmektedir.1000 Watt motor gücü, pratik kullanımı sağlayan 8 farklı yoğurma hızıyla WMF mutfak şefi ile tek yapmanız gerekli malzemeleri koyarak ihtiyacınız olan ayarda çalıştırmanızdır.  

Çay Makinesi 

WMF KITCHENminis® Su ısıtıcısı ve Çay Makinesiyle dilediğiniz sıcak içeceklerinizi hazırlayabilirsiniz. 5 farklı sıcaklık ayarı sayesinde tüm sıcak içecek çeşitlerini uygun doğru sıcaklık ayarını seçebilirsiniz. Enerjiden ve yerden tasarruf etmenizi sağlayan kompakt tasarımı sayesinde mutfakların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak.  

 

Dondurma Makinesi 

WMF KITCHENminis dondurma makinesi ile dondurma, sorbe ve donmuş yoğurtla lezzetli ve sağlıklı tatlılar hazırlayabilirsiniz. Çabuk donan yoğurt, dondurma ve sorbeler hazırlamanız için özel olarak tasarlanan KITCHENminis® dondurma makinesi ile aynı anda 3 farklı soğuk tatlı çeşitlerini hazırlayarak sıcak günlerin keyfini serin yiyeceklerle çıkarabilirsiniz. Kompakt tasarımıyla mutfağınızda yer kaplamazken enerji tasarruflu özelliği sayesinde doğa ve çevre dostudur. 

Meyve Kurutucu 

Mevsiminde taze olarak satın aldığınız meyve ve sebzelerinizi WMF meyve & sebze kurutucu ile doğal ve sağlıklı bir şekilde kurutabilirsiniz. 5 farklı sıcaklık ayarı sayesinde dilediğiniz sebzeleri ve meyveleri kurutmanızı sağlar. Aşırı ısınmaya karşı otomatik kapatma emniyeti, yer kaplamayan kompakt tasarımı ve enerji tasarrufu özelliği sayesinde her mevsim doğal ve sağlıklı kuru yiyecekleri evinizin konforunda hazırlayabilirsiniz.

162 yıllık bir devi tanıyoruz.

1853 yılında Daniel Straub ve Schweizer kardeşler tarafından, Almanya’nın Geislingen kentinde kuruldu.

Kısa bir süre sonra, 1862 yılında, Londra’da düzenlen dünya sergisinde, Straub & Schweizer gümüş kaplama sofra ve servis ürünleriyle tasarım ve fonksiyonellik onur nişanına layık görüldü. Bu ödül, gelecek olan yüzlerce ödülün habercisi ve ilkiydi.

Kuzey Almanya’da marka bilinirliğini ve satışları artırmak için 1868 yılında Berlin’de perakende satış mağazası açıldı.

Şirket, 1880 yılında Metallwarenfabrik Ritter & Co. şirketi ile birleşerek, WMF (Württembergische Metallwarenfabrik) adını aldı. İlk merkezi Geislingen’dedir.

Almanya’da yapılan araştırmalar, WMF markasının ev ürünleri konusunda en çok akla gelen marka olduğunu gösteriyor.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek için çerezler (cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için KVKK sözleşmesini inceleyebilirsiniz